Recension av Hostup webbhotell

Redaktörens betyg: 4.8
4.8/5

Om du är ute efter ett billigt webbhotell som dessutom ska vara snabbt och bra att ha och göra med så är det verkligen på tiden att du lär dig mer om Hostup webbhotell. Det här är ett webbhotell med hög upptid, svenska servrar och riktigt fin sitespeed. Deras priser imponerar även för de lite mer avancerade paketen som kan passa företag som vill få utrymme för att växa på webben.

Fördelar med Hostup webbhotell:

  • Upptid på 99,99%
  • Servrar finns i Sverige
  • Hatighet 181 ms
  • Gott om ram minne
  • Snabbt och smidigt
  • Perfekt för WordPress
  • Perfekt för WooCommerce

 

Ett bra webbhotell när det ska laddas snabbt

Det är väl ingen som vill ha ett långsamt webbhotell men snabbt kan definieras på olika sätt. När det rör Hostup så är det verkligen snabb laddning som gäller. Därmed är detta ett mycket bra val för företag som inte har råd med kunder som drar vidare då det tar för lång sid att ladda hemsida och webbutik.

För dig som driver webbutik så är detta ett stort plus. Dessutom får du Redic cache som är ett program du kan använda för bättre hastighet för en stor WooCommerce hemsida. Mycket bra!

Bra support men aningen begränsad

Om det är webbhotell eller VPS du är ute efter så är det svårt att hitta minus med Hostup. Men vi måste nämna att supporten är aningen begränsad. Du får enkelt kontakt med chatt eller email men det går inte att ringa. Supporten ges på svenska men inte dygnet runt. Detta är ett område som skulle kunna förbättras.

Tjänster och paket

Det finns i grund och botten 4 tjänster att dra nytta av med Hostup. Du kan välja vanligt webbhotell för 19 kronor i månaden. Detta är bra för dig som har en enkel hemsida och som också vill ha epost. Här ingår den fina sitebuildern. Sedan kan du välja WordPress webbhotell med enkel installation av WordPress sajt eller VPS med hosting på svenska servrar. Det går också bra att använda Hostup för att registrera och hantera .se domäner. De erbjuder riktigt låga priser för domän.

 

Vem bör använda Hostup webbhotell?

Vi tycker att Hostup är ett ypperligt val för dig som driver WordPress sajter och som vill ha ett snabbt och billigt webbhotell. Hostup kan också vara bra för företag som vill ha prisvärda VPS lösningar. Dra nytta av att du får hjälp med flytt och notera alla verktyg du har till ditt förfogande för att få en extra snabb hemsida.

Hostup webbhotell fakta

Hostup passar följande typer av webbhotell:

Se vad andra tycker om Hostup

0.0
Rated 0.0 out of 5
0.0 av 5 stjärnor (baserat på 0 betyg).
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dålig0%
Usel0%

Ingen har röstat. Var först med att säga vad du tycker!

Tala om vad du tycker om du har testat Hostup: