Recension av Admax webbhotell

Redaktörens betyg: 4.9
4.9/5

Om vi ska gå på vad kunder säger så är Admax webbhotell ett tryggt och smidigt val. Detta rimmar väl med de webbhostingprodukter som erbjuds och den attityd som genomsyrar hela Admax verksamhet. Du kan komma igång med otroligt billigt webbhotell för 9 kronor per månad. Det allra billigaste paketet imponerar med stort utrymme och daglig säkerhetskopiering.

De 3 hostingpaketen från Admax

Det finns 3 paket att välja mellan:

1. Admax Start

Detta är det enklaste och billigaste hostingpaketet med vilket du får 5 domäner, 20 GB utrymme för hemsida och 20 GB för email. Detta paket har 1 CPU och gratis SSL. Dessutom får du WordPress med ett klick så det här kan vara ett bra val för dig som vill börja bygga WP-bloggar eller en enklare hemsida för ett vettigt pris.

Du betalar 9 kronor per månad det första året och därefter kostar detta paket 132 kronor per månad.

2. Admax Standard

Detta paket har dubbelt upp av flera ingredienser som 2 CPUer och 4096 RAM-minne. Paketet har 30 GB utrymme för hemsida och lika mycket för email. Du får obegränsat antal domäner och givetvis gratis SSL såväl som backup. Här är det dock backup var sjätte timme som gäller och inte bara en gång per dag.

Du betalar 19 kronor per månad under det första året och därefter kostar Standard 198 kronor per månad.

3. Admax Plus

Detta är ett väl tilltaget webbhosting paket med 60 GB för hemsida och lika mycket för email. Du får 3 CPUer och säkerhetskopiering sker var tredje timma! Detta paket passar bra för dig med högre krav och behov. Antalet domäner, trafik och e-postadresser är obegränsat.

Priset för detta paket är 29 kronor per månad under det första året och därefter 264 kronor per månad.

Admax har riktigt god support

Något som är tydligt vad gäller Admax webbhosting är att de erbjuder riktigt fin support. Den är lätt att nå och du får verkligen hjälp när du behöver den. När du vill börja jobba med Admax så kan du också få hjälp med flytten av din hemsida. Detta kostar inget extra.

högt betyg
Admax får särskilt höga betyg på Trustpilot för sin support

Fler fördelar med detta webbhotell

Det finns fler fördelar än god support att nämna. Admax har det som de kallar för Admax boost. Det är ett eget redundant nätverk med kapacitet på över 160 gigabit per sekund. Detta gör att du får snabb tillgång till servern som ligger hos Admax.

Utöver detta får du:

  • Premium SSL – Om du behöver ha unikt IP-nummer för dina sajter så ordnar Admax med detta. Du kan köpa till fler SSL via din kundpanel på ett enkelt och smidigt sätt.
  • WordPress med ett klick – Du kan installera WordPress såväl som Joomla, Prestashop och mer med ett enda klick. Det finns en autoinstallerare som fungerar bra för över 100 populära installationer.
  • Stöd för nya och äldre PHP-versioner – Du har fritt val vad gäller PHP. Det går att jobba med PHP 5, PHP 7 såväl som PHP 8.

Enkelt och stabilt webbhotell

Om du är ute efter ett stabilt webbhotell som är enkelt att använda så ska du se på Admax webbhotell. De har erbjudit webbhosting och andra internettjänster sedan 1996 vilket märks. Här får du erfarenhet såväl som uppdateringar i ett format som du kommer att trivas med.

Admax webbhotell fakta

Admax passar följande typer av webbhotell:

Se vad andra tycker om Admax

4.0
4.0 av 5 stjärnor (baserat på 1 betyg).
Utmärkt0%
Mycket bra100%
Medel0%
Dålig0%
Usel0%

nkidgfdnjbxsdcffwsedighBtvjtencet

January 29, 2024

viagra original

UtnvEmark

Tala om vad du tycker om du har testat Admax: