Recension av Siteground webbhotell

Redaktörens betyg: 4.3
4.3/5

SiteGround har råd att vara kaxiga med uttalanden som att ingen kan webbhosting bättre än vad de kan. Och det är klart, det här är ett webbhotell som har varit med ett bra tag nu. Sedan 2004 erbjuder SiteGround webbhosting som är smidig och pålitlig.

Idag finns Siteground på flera håll i världen. De har datacenter i USA, England, Europa, Singapore och Australien. Det här är specialisten för delad hosting för WordPress-sajter. Deras delade hostingpaket är billiga och dessutom erbjuder de molnlösningar som kan ge lite mer.

Fördelar och nackdelar med SiteGround

Det råder inga tvivel om att SiteGround tillhör de bästa inom sitt fack, det vill säga webbhosting för mindre till medium-stora webbsajter.

Några fina fördelar är:

  • De har bra Linux-servrar
  • De är pålitliga
  • SiteGround har fin support som är hjälpsam och vänlig
  • Du får gratis backup som gör det enkelt att komma åt material
  • Du får ett obegränsat SSL för dina sajter gratis


Några minus att vara medveten om

Upp-tiden är verkligen inte dålig men det ska sägas att det kan uppstå hack och långsam serverrespons. Det här är inget som sker varje dag men det händer. SiteGround är inte en tjänst för större sajter. För mindre och medelstora sajter kan det fungera bra men för större bör du se på andra lösningar med mer kraft.

En del kallar detta webbhotell för billigt men prisvärt är ett bättre namn. Det är nämligen inte alltid billigt. Det beror lite på vilket paket du väljer och vad du är ute efter. Dessutom ska du tänka på att du inte kan registrera .se domäner med SiteGround. Det får du göra via andra tjänster för att sedan peka vidare till SiteGrounds servrar.

Vad gäller hastigheten kan den ses som rimlig. Den mäter sig väl med andra webbhostingtjänster inom samma kategori men slår inte rekord.

Som svensk kan du se det som ett minus att du måste kommunicera med supporten på engelska men har du normal nivå på din engelska bör det inte vara några problem. SiteGround har sin support redo att svara på frågor och lösa problem dygnet runt via email, chatt och telefon. Det märks att det är proffs som ligger bakom tjänsten för du får verkligen ett fint stöd oavsett vad du frågar om.

SiteGround för WP och andra CMS

Det här är som sagt ett webbhotell som passar mycket bra om du driver din sajt med WordPress. Men du ska veta att de också stöttar andra CMS. Paketen som erbjuds är formade efter din nivå. Du får ett paket som är till för nybörjare, ett för mellannivå och så ett proffspaket.

Oavsett vilket paket du väljer får du ett användarvänligt format för administration av hemsidor. Du har tillgång till ett obegränsat antal SSL helt gratis. Det gör det enkelt att skapa SSL för många sajter.

Sammanfattning

SiteGround är en prisvärd webbhostingtjänst som erbjuder bra servrar med rimlig hastighet. Det här är gott värde för pengarna men inte det billigaste webbhotellet du kan hitta. SiteGrounds goda rykte och pålitlighet är bland de främsta anledningarna till att många väljer deras tjänst.

Siteground webbhotell fakta

Siteground passar följande typer av webbhotell:

Se vad andra tycker om Siteground

2.0
2.0 av 5 stjärnor (baserat på 1 betyg).
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dålig100%
Usel0%

can i buy tadalafil in canada

October 28, 2023

Be careful and be sure to specify the information on the section Qualitative and quantitative composition in the instructions to the drug Fulvestrant Sandoz directly from the package or from the pharmacist at the pharmacy cialis tadalafil STEP 3 After LASIK surgery is complete, the corneal flap is put back in place

immenry

Tala om vad du tycker om du har testat Siteground:

Vad är VPS hosting?

VPS står för Virtual Private Server och är en typ av webbhosting som anses vara snäppet vassare än delad webbhosting. Men det finns likheter mellan VPS

Läs mer »