Recension av Inleed webbhotell

Redaktörens betyg: 4.2
4.2/5

Inleed är ett av de bästa vaken för dig som vill ha dina sajter på svensk server och som bara kan tänka dig att jobba med svensk support. Men det är inte enda anledningen till att så många korar Inleed som bästa webbhotell. Den här tjänsten är verkligen bra med ett stöd från folk som vet vad de pysslar med.

Om du är ute efter prisvärd webbhosting på svenska med fantastisk hjälpsam support kan du surfa vidare direkt till Inleed och bli kund.

Fördelar och nackdelar med Inleed

Med Inleed finns det mest fördelar för det här är verkligen ett av Sveriges bästa webbhotell på många sätt.

Några punkter att beakta är:

  • Hastigheten är god. Inte som Cloudways men helt klart ett av de bästa valen på svenska marknaden.
  • Supporten är enastående. De är kunniga, tar sig tid och är otroligt vänliga oavsett vad du frågar om.
  • Prisvärdheten är ett stort plus. Du får mer än vad du betalar för!


Det finns ett lite minus att nämna

Inleed är verkligen en svensk webbhosting tjänst som blänker. Det som kan vara bra att veta är att du för teknisk konfigurering många gånger måste ta dig från skärm till skärm, det blir ibland många steg att hålla ordning på.

Det här är inte svårt men om du är helt ny på att bygga hemsida kanske du upplever att det är aningen krångligt. Har du byggt hemsida förr ska det inte vara några som helst problem. Du kommer att förstå. Dessutom ska vi komma ihåg att den bästa supporten finns där för dig när du har frågor så det finns ingen risk för att du kommer att fastna.

Inleed erbjuder smarta paket

När du börjar jobba med Inleed för att bygga och hosta hemsidor har du flera smarta paket att välja från. Oavsett vilket paket du väljer får du e-postadresser och databaser inkluderat i priset. Det kostar mer för mer plats och trafik per månad men det rör sig verkligen inte om stora summor.

För premiumtjänsten betalar du inte mer än 99 kronor per månad. Det är med andra ord mycket bra priser som ger dig mycket mer än vad som kan förväntas. Detta är just vad kund efter kund säger och har sagt i flera års tid så det är något att luta sig mot.

Olika serverlösningar med Inleed

Inleed jobbar med tre olika lösningar för server. Du kan välja VPS som i grund och botten är en egen server fast i delad miljö. Det här är ett bra val för den som är redo att ta klivet vidare från webbhotellet för att få mer minne och plats på servern. Uppgraderingen är enkel att göra med Inleed.

Det finns också en dedikerad server lösning som är prisvärd. Inleed står här för underhållet av hårdvaran och ser till att du får en lösning som passar dig perfekt. Det här är ett dyrare alternativ men ändå kostnadseffektivt om vi jämför med liknande lösningar från andra webbhostingtjänster.

Inleed erbjuder också så kallad CO-Location. Det går ut på att du lägger din server hos Inleed. Här kommer Inleed att stå för saker som bandbredden och serverns strömförsörjning. I CO-location-paket ingår också en IP-adress som är statisk. Inleed finns på plats för att hjälpa till med enklare administration av servern.

Summering av Inleed webbhotell

Supporten får stående ovationer år efter år och är en god anledning till att välja Inleed för webbhosting. Med pedagogisk och vänlig hjälp kommer du snabbt igång och du klarar konfigureringar även om du är nybörjare på att bygga hemsidor.

Utöver detta är Inleed en kostnadseffektiv tjänst som erbjuder dig fina planer som är som skräddarsydda för dina unika behov. För svensk webbhosting kan detta ses som ett av de allra bästa valen som du lugnt vågar satsa på.

Inleed webbhotell fakta

Inleed passar följande typer av webbhotell:

Se vad andra tycker om Inleed

1.0
1.0 av 5 stjärnor (baserat på 1 betyg).
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dålig0%
Usel100%

Support av Kopage

November 22, 2023

Fullständigt värdelös

Dennis Skoogh

Tala om vad du tycker om du har testat Inleed:
shopify Sverige

Vad är Shopify Sverige?

Shopify Sverige är ett alternativ för dig som vill komma igång med försäljning online snabbt och enkelt. Det kan liknas lite med billiga webbhotell som erbjuder

Läs mer »