Recension av Velumi webbhotell

Redaktörens betyg: 4.6
4.6/5

För WordPress hosting för svenska sajter finns det ett namn som skiner lite extra starkt, Velumi. Det här är ett WordPress webbhotell som lanserades år 2015 men som bygger på erfarenhet av WordPress sedan 2003.

Grundarna av Velumi är en SEO byrå (Brandson AB) som i jakten på en bra samarbetspartner för webbhosting upplevde att det var dags att bli den samartspartnern själva. Resultatet är ett nischat webbhotell för WordPress hosting som erbjuder snabba servrar och flera mycket smidiga funktioner.

Fördelar och nackdelar med Velumi

För dig som vill ha riktigt snabb och pålitlig webbhosting för din WordPress sajt är Velumi ett mycket bra val. De är verkligen experter på sitt område och erbjuder paket som är väl anpassade för sajter som ska vara snabba att ladda och riktigt avancerade.

Bland fördelarna finner vi:

  • Support som kan WordPress
  • Blixtsnabbt serverstöd
  • Gratis flytt av hemsida
  • Support till 22.00 på kvällen
  • Stabil Google Cloud lösning

För seriösa webbutvecklare med ambitioner är det ett rent nöje att jobba med Velumi. Att det rör sig om ett svenskt team är ju heller inte en småsak. Det är minst sagt bekvämt att kunna sköta kommunikation med webbhotellet på svenska.

Ett minus att vara medveten om

Det finns ett minus med Velumi som du bör vara medveten om. Det här är inte ett billigt webbhotell. Inte ens deras enklaste paket kan beskrivas som billigt. Du får dock vad du betalar för men då är det också viktigt att du verkligen är på jakt efter webbhosting som är till för seriösa hemsidor där det finns mål och ambitioner om att komma ännu längre.

Om du bara har tankar om en mindre blogg med några hundra besökare per månad är det här inte ditt bästa val. Det blir för dyrt. Med detta sagt är det viktigt att veta att en del ändå tycker att det är värt att betala för hastigheten. Även för ett mindre företag.

Var medveten om priset och vad som ingår innan du fattar ditt beslut så att du känner att Velumi blir ett prisvärt alternativ för dig!

Velumi webbhotell i Googles moln

Något som är unikt för Velumi är deras serverlösning. Systemet som Velumi använder sig av bygger på Google Cloud. Det här innebär att du får en riktigt bra serverlösning. Det här betyder i praktiken att din sajt kommer att ligga på flera servrar samtidigt. Därmed är det inte så att din sajt släcks om en server tillfälligt skulle vara ur funktion.

Din sajt kollas hela tiden

Velumi har utvecklat ett system där alla deras sajter kontrolleras var 30:e sekund. Om din sajt inte skulle vara offline kommer Velumi att starta om servern på en gång för att åtgärda detta. Om det ändå skulle vara problem kommer du genast att få information om detta. På så vis får du ett maximalt stöd för upptid. Det här är givetvis väldigt viktigt för sajter som drivs i affärssyfte.

Summering

Ska det vara snabbt, stabilt och smidigt med WordPress sajter ska det vara Velumi! Det här är ett dyrare alternativ som blir prisvärt då du vill ha riktigt bra WordPress hosting på svenska. Kundernas recensioner är överens om att hastigheten är helt otrolig och att det är enkelt att jobba med Velumi. De kan sin WordPress och ger en mycket fin support på svenska såväl som på engelska.

Velumi webbhotell fakta

Velumi passar följande typer av webbhotell:

Se vad andra tycker om Velumi

1.0
1.0 av 5 stjärnor (baserat på 1 betyg).
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dålig0%
Usel100%

nkidgfdnjbxsdcffwsedighBtvjtencer

January 28, 2024

sildenafil tablets in india

UtnvEmark

Tala om vad du tycker om du har testat Velumi:
shopify Sverige

Vad är Shopify Sverige?

Shopify Sverige är ett alternativ för dig som vill komma igång med försäljning online snabbt och enkelt. Det kan liknas lite med billiga webbhotell som erbjuder

Läs mer »