Recension av Miss Hosting webbhotell

Redaktörens betyg: 3.9
3.9/5

Miss Hosting är så billig webbhosting att det nästan verkar omöjligt. Särskilt under kampanjperioder då du kan få ett startpaket för mindre än tio kronor! Men vi kan inte bara stirra oss blinda på det låga priser när vi försöker att utvärdera Miss Hosting och om det här är ett bra val. Det finns mer att tänka på.

Fördelar och nackdelar med Miss Hosting webbhosting

Vi börjar med allt som skiner med Miss Hosting innan vi ser på några av solens fläckar. Det här är stabil webbhosting med bas i Sverige. Du får god support på svenska och den är trevlig och hjälpsam.

Andra viktiga fördelar är:

  • Prisvärt. Du får verkligen vad du betalar för och kanske lite mer.
  • Du får gratis SSL-certifikat som en del av tjänsten.
  • Du får obegränsat antal domän.
  • Tjänsten är bra för WordPress hosting.
  • Det är obegränsat med trafik och du kommer att ha gott om utrymme.

Några minus som kan vara bra att tänka på

Supporten är som sagt trevlig och hjälpsam men ibland får du vänta ett bra tag på svar. Detsamma kan gälla servern som din sajt ligger på. Det är stabilt men inte supersnabbt och absolut inte bland de snabbaste lösningarna för webbhosting online.

Användarvänligheten är god och nybörjare kan definitiv få den hjälp de behöver. Det bör dock sägas att du kan behöva ta dig mellan flera olika sidor för att göra inställningar för din sajt. Det kan vara lite pillrigt i början och det tar ett tag för den som är ny på webbhosting att lära sig hur inställningarna fungerar.

Hosting paket

Miss Hosting erbjuder vanligt webbhotell där du får dela server med andra. De har också VPS och dedikerad server. Dessutom kan du få separat eposthantering. När du tar en titt på paketen så ser du en fin bredd. Det går att utvecklas med tjänsten och de stödjer många typer av CMS, inte bara WordPress.

Lite mer om servrarna

Med Miss Hosting webbhotell kan du lägga din hemsida på server i USA, Holland, Sverige eller Singapore. Miss Hosting äger inte serverhallar utan hyr istället in sig hos andra. Det här innebär besparingar då de inte måste ha anställda för att sköta servrarna och det ser du på prislappen.

För en blogg eller mellanstor hemsida bör detta fungera alldeles utmärkt med rimlig hastighet. Du får ju obegränsad trafik och hög kapacitet för lagring för pengarna så det här bör fungerar mycket bra för många.

Den upptid som Miss Hosting själva anger är mycket positiv och är i stort sett 99%. Det kan förstås ifrågasättas om så verkligen är fallet men det går att bekräfta att upptiden är godkänd och inget som folk klagar på.

Ska du välja Miss Hosting webbhosting?

Om du är ute efter billig webbhosting med support på svenska är detta ett mycket bra val för dig. Om det bara gäller en mindre blogg eller mellanstor hemsida bör Miss Hosting vara allt du behöver. Men för större sajter är det klokt att se på snabbare och kraftfullare alternativ.

För dig som är nybörjare är Miss Hosting en bra start. När du blir varm i kläderna kan du bestämma dig för om det är dags att betala mer för en snabbare och starkare tjänst. Men du har allt att vinna på att börja med Miss Hosting och vem vet, kanske blir du kvar ett bra tag…

Miss Hosting webbhotell fakta

Miss Hosting passar följande typer av webbhotell:

Se vad andra tycker om Miss Hosting

5
Rated 5 out of 5
5 av 5 stjärnor (baserat på 1 betyg).
Utmärkt100%
Mycket bra0%
Medel0%
Dålig0%
Usel0%

Gott värde för pengarna

Rated 5 out of 5
May 12, 2022

Jag driver en liten sida för mitt företag och är supernöjd med Miss Hosting. Allting har fungerat bra och jag får ett fint stöd då jag behöver det. Jag tycker att det hela fungerar fint för min lilla verksamhet och så är det mycket prisvärt.
Jag vet att det inte är lika snabbt som att ha en private server men i mitt fall så fungerar shared hosting utmärkt. Det är faktiskt imponerande vad jag får för pengarna.

Lina Johansson

Tala om vad du tycker om du har testat Miss Hosting:
shopify Sverige

Vad är Shopify Sverige?

Shopify Sverige är ett alternativ för dig som vill komma igång med försäljning online snabbt och enkelt. Det kan liknas lite med billiga webbhotell som erbjuder

Läs mer »