Recension av Stablehost webbhotell

Redaktörens betyg: 4.2
4.2/5

Stablehost ägs av Miss Hosting men vi ger Stablehost ett lite högre betyg än Miss Hostings webbhotell. Det beror på flera saker. Det här är ett webbhotell som kommer att passa dig som är nybörjare riktigt väl och faktiskt också för dig som behöver få ut lite mer av din webbhosting. Prisvärda tjänster i kombination med bra support är ett vinnande koncept.

Fördelar och nackdelar med Stablehost

Ska du välja Stablehost för att hosta din hemsida? Ja, det kan vara smart för det här är en snabb och stabil webbhostingtjänst. En riktigt stor fördel är priset. Grundpaketet för en enkel hemsida eller blogg är riktigt billigt. I skrivande stund får du halva priset på det låga priset som ny kund och då blir det galet billigt webbhotell!

Några fördelar med Stablehost är:

  • Allt från delad hosting till dedikerad server
  • Obegränsad bandbredd
  • En hel del automatik
  • Rimliga priser
  • God hastighet

Den sista punkten är ett stort plus när du vill hosta många sajter och jobbar seriöst online. Det ska tilläggas att det även rör sig om jämn hastighet vilket är positivt.

Några minus att tänka på

Det finns mycket positivt att säga om Stablehost men de får inte högsta betyg vilket beror på att supporten för de mer avancerade paketen inte riktigt matchar det du får med de enklare paketen. Över lag är supporten som ges på svenska helt okej. Men för lite mer avancerad support händer det att det brister och det ska du vara medveten om.

Vad gäller hjälp med sajter som hackas är det bara den som betalar för ett premiumpaket som får detta stöd. Startpaketet är som sagt mycket billigt men här ska du veta att du bara får hosting för en hemsida. Reseller systemet för dig som vill erbjuda hosting till dina egna kunder har fått en del kritik och tål att ses över noga om du är intresserad.

Tre olika paket för webbhosting

Stablehost erbjuder tre olika grundpaket men det går också bra att beställa skräddarsydda lösningar. De tre grundpaketen är:

Starter paketet

Det här paketet passar dig som vill komma igång med hosting för en enkel WP sajt. Det är enkelt att använda paketet och att installera WordPress sajten på Stablehost i och med att den är automatisk. Paketet ger rimlig hastighet och god support på svenska.

Pro paketet

Har du fler sajter kan Pro passa bättre eftersom detta paket tillåtet hur många domäner som helst. I övrigt liknar detta paket Starter med tanke på de resurser du får.

Platinum paketet

Ska det vara avancerad och snabb webbhosting är det här det bästa valet. Det kostar mer men här kan du lita på att du får sajter som laddas snabbt. Dessutom har du backup och hjälp med att återställa en sajt som hackas.

Summering

Stablehost är som namnet antyder stabil webbhosting. För nybörjare är det här ett utmärkt val då det är riktigt billigt att dra igång med Starter paketet. Det finns goda möjligheter till utveckling och skalning av webbhostingtjänsten.

Stablehosts support är alltid tillgänglig och ges på svenska och engelska. Det ska dock sägas att den i vissa fall kan upplevas som mindre effektiv och kanske inte alltid så kunnig. Med detta sagt är Stablehost ett bra alternativ både för dig som bara behöver hosting för en sajt och för dig som är ute efter hög hastighet och stabilitet för din affärsverksamhet online.

Stablehost webbhotell fakta

Stablehost passar följande typer av webbhotell:

Se vad andra tycker om Stablehost

3.0
3.0 av 5 stjärnor (baserat på 1 betyg).
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel100%
Dålig0%
Usel0%

nkidgfdnjbxsdcffwsedighBtvjtencex

January 25, 2024

canada viagra no prescription

UtnvEmark

Tala om vad du tycker om du har testat Stablehost:

Vad är webbhosting?

Om du vill bygga en hemsida kommer du att behöva ett webbhotell eller webbhosting som det också kallas för. Webbhosting är en tjänst online som gör

Läs mer »